highfiveasien.blogg.se

Vi hare bra här vi!

Body scrub!

Publicerad 2013-01-31 13:33:36 i

Igår var vi på body scrub. Vi låg nakna och blottade innanför en glas dörr där bara ena sidan var förtäckt med en gardin. Efter vi blivit färdig skrubbade så fick vi lämna rummet en och en för att gå vidare till ett annat rum där vi skulle duscha. Då tänker vi väl alla på en varm dusch med fräscht kranvatten? Här gick vi in i vad som kunde vara en orörd källare ifrån 1889 med ett badkar fyllt med äckligt vatten. Där ber hon oss att sätta oss på huk medans hon häller det ISKALLA vattnet över oss och börjar tvätta av. Res dig upp, snurra runt, ner på huk, res dig upp igen. Vatten, tvål, vatten och torkning. Ingenting fick vi göra själv! Det blev många skratt och lite chock men då har vi blivit tvättade av en liten thai också ;)
Efter den nya upplevelsen gick vi tillbaka till det andra rummet och fick en lååång och härlig helkropps oljemassage som avslutades med lite thai knäckning åt alla håll och kanter så vi gick nöjda därifrån!

Dagens kommentar av amalia: kan fästningar flyga?

KOH SAMET

Publicerad 2013-01-29 16:49:43 i

Igår gjorde vi Bangkok och bodde på khao san road. Idag drog vi vidare till Koh Samet. Resan är en historia i sig men med bil, mini buss, speedboat, taxi på ett flak och 6 timmar senare kom vi fram! Nu har vi precis käkat mat och strosat runt lite. Imorgon tänkte vi inta stranden för första gången och bli några nyanser brunare. Allt för nu, Peace!

BANGKOK

Publicerad 2013-01-28 15:48:41 i

Tänkte bara titta in och säga att vi är framme. Resan ner gick som en dans och nu sitter vi nyduschade (ÄNTLIGEN) i Bangkok.
Imorgon drar vi vidare, mer då!

/Simone, Stina, Amalia

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela