highfiveasien.blogg.se

Vi hare bra här vi!

3+1-2+2

Publicerad 2013-03-29 03:38:46 i

Vi ber om ursäkt för dåligt uppdaterande med en väldigt bra ursäkt: vi har ju semester!

Det har hänt väldans mycket sen sist vi skrev. Trion blev en kvartett genom att möta upp friskens jänta på Bangkoks flygplats. dock så åkte vi först till fel så vårt välkomnande blev inte som vi hade tänkt oss..
Nu har vi rest runt i Thailand i 3 veckor innan vi för två dagar sedan vikande hejdå till både Erika och Amalia. Kvartetten blev då en duett och vi for mot Malaysia medans den andra halvan flyger hem till Sverige precis i detta nu.
Jag och Stina har dock inte varit ensam särskilt länge! Igår mötte vi upp Jennifer och Amanda som ska tillbringa dom sista veckorna med oss, de gillar vi!

Nu har vi ätit frukost på balkongen och sett en apa på grannens balkong som också åt frulle fast ur soporna.. Solen skiner och vi ska skynda oss ner till stranden för lite chill precis som det ska vara.
Vi har ju semester! ;)

PUSS

LAOS

Publicerad 2013-03-04 17:45:36 i

Nu har vi tillbringat 2 dagar i Laos och hunnit med 2 städer, Vientiene och nu är vi i Vang vieng.
Nattbussen till Laos var en upplevelsen i sig. Chauffören smugglade tvål, ris och rökte bång. (Bång med vanlig tobak i..) Resan som skulle tagit 20 timmar tog närmare 30 istället. Anledningen var nog att vi stannade hela tiden för att hämta eller släppa av lite av varorna på vägen..

Resans höjdpunkt var ändå ett toalett stopp utan toalett så vi fick sätta oss i diket. Efteråt så reser vi oss upp och då inser Amalia att hon kissat på hela sina byxor.. Bör tilläggas att det var ett par harembyxor med väldigt låg gren.. ;)

Allt för nu! PEACE!

en vanlig dag

Publicerad 2013-03-01 16:22:00 i Allmänt

Nu ar vi tillbaka i Hanoi och imorgon far vi vidare mot Laos. Om precis en vecka sa ska vi mota upp friskens janta i Bangkok, vi langtar!

 Idag skickar jag och mala en extra tanke till min gammel farmor och hennes farmor som har gatt bort under var tid har. vi alskar er

Ha Long Bay

Publicerad 2013-03-01 14:17:00 i Allmänt

Vi har varit pa lyxkryssning i tre dagar ute i fantastiska Ha Long Bay. Det kandes som att det var vi och miljonarerna ungefar. haha! Vi hade 2 hytter da det inte fanns nagon for tre personer. Da blir en sjalvklart sovrum medans den andra blev walk in closet. Vi kryssade runt mellan alla kalkstens oar och at god mat. 9 ratters till lunch och 12 ratters till middag. Pa morgonen gick vi upp 6.30 for att utova Thai Chi pa dack. Sen har vi paddlat kajak och besokt imponerande grottsystem. Har kommer en gang bilder ifran resan!

 
Sjalvklart sa har Amalia bjudit pa en del tabbar under resan..
  1. Det forsta som hander nar vi kommer till baten ar att alla far en valkomnst drink. Stamningen ar ganska lyxig sa det forsta Amalia gor nar hon ska satta sig ner pa stolen ar att hon lyckas satta sig pa vitduken istallet och spiller ut hela drinken pa den rena duken..
  2. Andra dagen sa skulle vi byta bat en stund. Baten ar redan full med folk och nar vi kliver pa sa halkar hon sjalvklart och skriker till sa hela baten kollar pa oss. Vilken entre..
  3. Under forsta dagen sa var vi till en jattestor grotta. Dar inne fanns det en kalkstek som sag ut precis som en snopp. Enligt guiden var det en pistol?! Isafall en pistol med pung.. Amalia tycker det var passande att sta och slicka mot den medans gudien pratar och tror att det bara ar vi som ser. Det var inte bara vi som sag och hela gruppen borjade skratta..
  4. Sen nar vi var pa vag hem i minibussen sa pratade gudien massa pa vagen. Det roliga var att han slappte inte Amalia med blicken under hela resan. Guidens fru som var gravid satt i framsatet..
Sen gjorde vi peace tecken till alla vi akte forbi pa gatan, mogna ar vi alla tre!
Puss och kram och PEACE!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela