highfiveasien.blogg.se

Vi hare bra här vi!

KOH CHANG

Publicerad 2013-02-01 11:47:05 i

Igår så lämnade vi koh samet för det SPÖ regnade. Åkte taxi på flaket i regnet för det fanns inget baksäte i bilen. Glada ändå så hoppade vi på båten mot fastlandet. Amalia var kissnödig redan innan vi hoppade på. Det resulterade i att hon satt och hyperventilerade blandat med krystningar så folk bredvid måste trott att hon att hon antingen skulle föda barn eller var lite mentalt rubbad. Haha!

Kom till koh Chang på eftermiddagen och häpnades över öns natur med skyhöga gröna berg, vita ständer och klart vatten. Det är paradiset!
Anlände sen till vårt boende som vi bokat tidigare och det visade sig vara något helt annat än bilderna visade. Sängarna stod på golvet, det var hål i väggar och tak, en hund med rabies på altanen och inga lampor.. Vi fick lite smått panik och tänkte att vi klarar det här men gav upp till slut. Så nu har vi lärt oss att inte boka något i förväg men vi lär oss nya saker hela tiden på vägen. Efter lite letande så hittade vi iallafall drömboendet!! En bungalow precis vid stranden med trevlig och as skön personal så här trivs vi sjukt bra! 700 baht/natt för 3 personer. Det känns rätt så godkänt för den standard det håller! Så besöker ni koh Chang, bo på Apple bungalow!

Här kommer lite bilder här ifrån. (dålig kvalité på bilderna för de är knäppta med vga..) De sista är ifrån boendet vi övergav.. Haha.


Kommentarer

Postat av: Sissi

Publicerad 2013-02-01 12:19:38

Läser era inlägg med spänning och är glad att se att ni har det bra. Särskild kram till Stina från mig och Pappa!

Postat av: momo

Publicerad 2013-02-01 15:39:31

simone jag kallar mej för momo så du vet att det är från mej ni får då vara med på lite av varje ni men det är väl bara kul

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela