highfiveasien.blogg.se

Vi hare bra här vi!

Tre länder på tre dagar

Publicerad 2013-02-12 00:57:04 i

Nu var det ett tag sen vi skrev några rader här. Det har varit några intensiva dagar med mycket resande och många nya platser. onsdag: Thailand, Torsdag: Kambodja, fredag: Vietnam.
När vi kom till Vietnam så stannade vi en natt i Ho Chi Minh City och strosade runt gatorna, åt sjukt mkt mat och drack några öl! Vi konstaterade rätt snabbt att Vietnam är ett land för oss! Drog sedan vidare till Mui Ne där vi varit i tre dagar och nu väntar vi på nattbussen som ska ta oss till Nah Trang. Det har varit fullt upp i landet och svårt med resor hit och dit pga det kinesiska nyåret som även vi lyckades pricka in i Vietnam (s&k känner ni igen er?) så vi har skålat i champagne firat nyår för 2:a gången i år!

Nu sitter vi här med matkåma efter två middag, två efterrätter, lite kaffe och en öl. Vi mår bra, vi saknar er!

(Har i timmar försökt att lägga in bilder i det här inlägget mej förgäves. Håller tummarna att det fungerar senare)

Kommentarer

Postat av: K

Publicerad 2013-02-12 10:30:07

Alltså hörrni, vet ni hur mycket det suger att läsa om alla era äventyr samtidigt som Sverige är slask slask slask. Jag hoppas för guds skull att ni njuter av allt det härliga! Nha Trang ska vara underbart (har jag hört), tyvärr lyckades vi ju inte ta oss ända dit. Så gärna en rapportering om hur det är, så kanske man får ta en sväng dit på nästa backpackerresa ;)

PUSSSSSSSSSS! <3<3<3<3<3

Postat av: momo

Publicerad 2013-02-12 12:48:49

skönt att det kom ett livstecken från er jag blir orolig när när jag inte hör någonting du vet väl hur jag är finns det semlor därnere det är semeldagen idag mums mums det är klart det inte finns semlor där kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela